АнкетиНовости

Вработувања пред избори – Споделете го Вашето мислење со нас (VOX POPULI)

   Време за читање помалку од минута

Почитувани читатели, слушатели и гледачи на порталот Работник,

Од денеска нашата редакција воведува една новина со наслов „Vox populi“. Целта е да можете анонимно да го споделите со нас Вашето мислење околу одредена актуелна тема.

Во продолжение кратка анкета во која можете да го споделите Вашето мислење:

Фото: Freepik