МакедонијаПравда

Гори трева кај одлагалиштето на пепел на РЕК Битола

98views

Во вечерните часови дојде до запалување на трева и нискостеблеста шума, на и под одлагалиштето за пепел во РЕК Битола.

Повеќе прочитајте на тера.мк