- Advertisement -
ЕкономијаИнтервјуаМакедонијаНовости

Давков за ВЕЧЕР: „Кико Милано“, „Мадам Коко“ и „Папа’с Кафе“ доаѓаат во Скопје Ист Гејт Мол

Давков за ВЕЧЕР - Работник
296views

Трговскиот центар „Скопје Ист Гејт Мол“, кој ќе биде меѓу најголемите во јадранскиот и јонскиот регион се отвора наесен, а ширењето на ковид-19 нема да го спречи тоа, вели во интервју за весникот ВЕЧЕР, Игор Давков, извршен директор на Скопје Ист Гејт. Тој открива кои странски и домашни брендови ќе се сместат во него, но и информира дека молот е дизајниран и подготвен да ги преземе сите потребни стандардни мерки, како и какви било дополнителни мерки кои ќе ги препорачаат регулаторните тела и здравствените институции во однос на здравјето и безбедноста на потрошувачите во услови на пандемија. Се очекува годишно низ него да поминуваат 12 милиони посетители.

Повеќе на вечер.прес