Дали Ви ги побараа парите назад или воопшто не ви исплатија К-15? (АНКЕТА)

Порталот Работник спроведува краток прашалник поврзан со исплаќањето/неисплаќањето на К-15. Ве замолуваме да одвите една минута и да одговорите на трите прашања. 

Ви благодариме однапред.

[TS_Poll id=”1″]

[TS_Poll id=”2″]

 

Фото: Canva