- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Дали може синдикатите да спречат губење на работни места поради корона кризата?

Дали може синдикатите - Работник
358views

ДАЛИ МОЖЕ СИНДИКАТИТЕ ДА СПРЕЧАТ ГУБЕЊЕ НА РАБОТНИ МЕСТА ПОРАДИ КОРОНА КРИЗАТА?!

– Во Македонија има повеќе синдикати. Колку синдикалните лидери се спремни за соработка и координирано делување и дали државата фаворизира синдикати кои се по „нејзина мерка“…?

Advertisement

Поздрав од тимот

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски

Advertisement
Advertisement

Advertisement