Дали на жена која е на породилно боледување после завршувањето на породилното и следува годишен одмор од таа година?

Одговара Оливера Лазаревска од Државниот инспекторат за труд.

Извор: Само прашај

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *