- Advertisement -
Македонија

Доделена парична помош за првороденото дете во М.Каменица

Доделена парична помош - Работник
321views

Општина Македонска Каменица ја продолжи традицијата на доделување парична помош за првороденото дете во годината. Сумата од 20 илјади денари денеска од страна на градоначалничката Соња Стаменковска им беше доделена на семејството Трајановски кои имаа среќа нивната ќерка Хана, да биде првородено во општина Македонска Каменица во 2020 година, пишува Iportal.

Целосниот текст прочитајте го тука