- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Зошто трудовиот инспекторат не го применува Законот во заштита на синдикалниот лидер?

Зошто трудовиот инспекторат не го применува Законот во заштита на синдикалниот лидер? - Работник
639views

Во интервјуто со Роберт Митровски, претседател на СУТ, тој образложуа за неговиот отказ како технолошки вишок и кој е одговорот од трудовиот инспекторат.
Погледнете го интервјуто во прилог:

 

Advertisement