ПравдаСветот на работникот

Извидници помагаат во маркетите во Аеродром

Извидници помагаат во маркетите во Аеродром - Работник
108views

Извидници од два одреда од Центар и Аеродром, „Јадран“ и „Браќа Миладиновци“, денеска помагаа во маркетите на територијата на Општина Аеродром.

Во помошта се вклучија и сезонските работници од Општината, кои воспоставуваа ред меѓу купувачите и им помагаа на касиерите при пакување на производите.

Advertisement