Инспекторите се на страната на работодавачите, тврди Митровски – „Треба да им се зголемат платите“ (ВИДЕО)

Дел од инспекторите од трудовиот инспекторат се на страната на работодавачите, па затоа треба да им се зголемат платите. Ова во десетата епизода на Работник Поткаст го вели Претседателот на Синдикатот за усгостителство и туризам, Роберт Митровски.

Целиот Поткаст можете да го погледнете подолу: