- Advertisement -
Правда

Каква е одговорноста за непочитување на обврските кон јавното здравје?

Каква е одговорноста - Работник
304views

Фејсбук статус на Проф. Д-р Лазар Јовевски:

КАКВА Е ОДГОВОРНОСТА ЗА НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ОБВРСКИТЕ КОН ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ

Advertisement

Дали ние како граѓани сме одговорни кон нас, кон другите, и дали имаме свесност и солидарност кон колективитетот, односно општеството во однос на т.н. корона вирус?
Кои се последиците од „ноншарлантниот“ однос кон вирусот?
Дали соодветно реагира здравствениот систем на корона вирусот?
Еве неколку мои насоки и увиди…!!!

 

Advertisement
Advertisement

 

Advertisement