ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Клиниката за инфективни болести вработува 5 јавни службеници – плата 19,600 денари

Клиниката за инфективни болести - Работник
196views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 5 јавни службеници во ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни болести и фебрилни состојби.

Се бараат кандидати за шалтерски работници, а платата изнесува 19,600 денари.

Повеќе тука

Advertisement