- Advertisement -
НовостиПравдаСветот на работникот

Кој е надлежен да издаде образец М4 за исплатите во текот на породилното?

Породилно - Работник
1.08Kviews

Одговара Ружица Фотиновска од Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Република Северна Македонија:

 

Извор: Само Прашај