НовостиПравдаСветот на работникот

Лазаров: Да се платат 24 часовните дежурства и да се обезбеди здравствено осигурување на приватните специјализанти

Лазаров: Да се платат 24 часовните дежурства - Работник
90views
Фејсбук статус на Ненад Лазаров од АСМЛ:
 
Доста е!
Најпрво да се платат 24 часовните дежурства, потоа да се обезбеди здравствено осигурување за сите приватни специјализанти!
Се искористуваат и злоупотребуваат младите лекари како никаде во светот!
 

Доста е!
Најпрво да се платат 24 часовните дежурства, потоа да се обезбеди здравствено осигурување за сите приватни специјализанти!
Се искористуваат и злоупотребуваат младите лекари како никаде во светот!

Posted by Nenad Lazarov on Thursday, November 5, 2020