МакедонијаПравдаСиндикат

Лазаров: Синдикатот на клинички ни даде потполна поддршка, благодарни сме

   Време за читање 1 минута

Фејсбук статус на Ненад Лазаров:

До овој момент Лекарска Комора на Македонија (ЛКМ) нема остварено со нас од 3D Принт Медицинска Опрема
НИКАКОВ контакт ниту понудено било каква помош и поддршка.

Ниту ни треба, средивме се, но за вас тоа кажува многу, по закон сме сите членови задолжително, и плаќаме членарини по сила на истиот тој закон.
Шо се нафаќате на функции за кои не сте способни, ќе ви помине мандат треба да се врстите у фела, со образот што правиме?

А не можете да не игнорирате бидејќи ви донесовме визири и на Клиника за ГЕХ, каде е директор претседателката, 2 пати, еднаш по дожд, еднаш по снег. Лично јас!
На рака на персонал, до врата.

За разлика од нив, Синдикатот на Клинички веднаш, Д-р Беговиќ, благодариме на брзата реакција и поддршка!