ПравдаСветот на работникот

МЗЗПР денеска ја организира втората дебата за функционалноста на правниот систем за Безбедноста и здравјето при работа

   Време за читање помалку од минута

Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР денеска ја организира втората дебата за функционалноста на правниот систем за Безбедноста и здравјето при работа и предизвиците со кои се соочуваат социјалните партнери и професионалците од оваа област, објави Претседателот на МЗЗПР, м-р Милан Петковски на неговиот Твитер профил.

 

Имено, МЗЗПР вчера ја организираше првата дебата која беше одржана во Тетово.