- Advertisement -
Правда

МТСП постапува во врска со 11- годишното дете заболено од церебрална парализа

160views

Министерството за труд и социјална политика информира дека стручните служби и Меѓуопштинскиот центар за социјална работа во Охрид постапуваат во врска со случајот на 11-годишното дете со церебрална парализа. За детето е обезбедена соодветна грижа и сместување во мал групен дом.

Advertisement

Advertisement