- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Наоди од анализата за обезбедување кадар за потребите на компаниите

Наоди од анализата - Работник
234views

Стопанската комора на Македонија денеска ќе ги соопшти наодите од анализата за потребата од работна сила за обезбедување кадар за потребите на компаниите.

На прес-конференцијата ќе присуствува професорката Благица Новковска, национален експерт за проценка и анализи на пазарот на труд и образованието.