МакедонијаПравдаСветот на работникот

Нелоски: „Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?“

Нелоски: „Петре, дали ти доликува - Работник
53views

Оние кои се во први редови, во најкритичните ситуации, се исмејани, омаловажени и понижени од градскиот татко со изјавата: “На оној на кого му е мала платата може да си најде друго работно место”, стои во Фејсбук статусот на Владимир Нелоски, претседател на градски комитет при ВМРО-ДПМНЕ

– Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?, пишува Нелоски. 

 

Оние кои се во први редови, во најкритичните ситуации, се исмејани, омаловажени и понижени од градскиот татко со…

Posted by Владимир Нелоски on Monday, October 26, 2020