- Advertisement -
Македонија

Нови детски игралишта наскоро ќе се градат во Аеродром

Нови детски игралишта - Работник
254views

Ви претставуваме дел од проектот на новите детски игралишта што наскоро ќе почнат да се градат во Аеродром:

–       – во паркот „Нирнбег“ во Ново Лисиче

–       – на ул. „Методија Шаторов-Шарло“ зад градинката „Калинка“ во Стар Аеродром

–       – зад ТЦ „Бисер“ меѓу трите кули.

Ги уредуваме и ги реконструираме сите детски игралишта и во другите делови, додаваат од Општината.

Обезбедуваме услови за безгрижна и безбедна детска игра, велат од општина Аеродром.