- Advertisement -
Македонија

Новогодишни пакетчиња за децата со ментална и телесна попреченост

Новогодишни пакетчиња за децата - Работник
260views

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин ги посети децата од Дневниот центар за деца со ментална и телесна попреченост и од Дневниот центар за деца со аутизам.

На средбата им подари новогодишни пакетчиња и им посака среќни празници и година исполнета со многу љубов и радост.

Извор: Општина Аеродром