- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

НСО прослави десет години од формирањето

НСО прослави - Работник
1.42Kviews

Независниот синдикат на одбраната при Конфедерацијата на слободни синдикати денеска прославува десет години од постоењето.

На прославата присуствуваат членови на синдикатот, раководството на КСС и Претседателот на синдикатот на затворите  при САДУ, Стојче Јовановски.

Advertisement

Во текот на прославата им беа доделени награди – рачни часовници  на професионалните војници кои заминуваат да работат во затворската полиција.

Advertisement

Прославата се одржа во Дом на АРМ.

 

Advertisement