- Advertisement -
Правда

Обука за улогата на укажувачите во борбата против корупцијата

Обука за улогата - Работник
201views

Во организација на Транспаренси Интернешнл-Македонија и Државната комисија за спречување на корупција денеска во Скопје ќе се одржи обука на тема „Улогата на укажувачите во борбата против корупцијата“, објави Сител.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement