- Advertisement -
Правда

Ова е најголемиот предизборен поткуп во историјата на Македонија: “Мислам дека никој пoвеќе не им остана, се пoтплатија”

Ова е најголемиот предизборен - Работник
210views

И администрацијата ќе добива К-15.
Некогаш нарекувана партиска, па режимска, па денес и бројно уште појачана, ќе биде и дополнително наградена.
Со овој потег пред избори можеме да го прогласиме за затворен најголемиот предизборен поткуп во историјата на МК.
Мислам дека никој повеќе не им остана, се потплатија.

 

Advertisement

Advertisement