- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Од 1 октомври административците на работа од 8 до 16 часот

516views

На денешната седница Владата донесе одлука времено да ја суспендира одлуката за флексибилно работно време за сите вработени во државната управа и, наместо сегашното работно време од 07:30 до 15:30 и од 08:30 до 16:30, од први октомври за сите ќе важи работното време од 08:00 до 16:00 часот.