- Advertisement -
Македонија

Општина Аеродром формира посебна комисија за оброците во основните училишта

Општина Аеродром - Работник
201views

Општина Аеродром формира посебна комисија, која денеска изврши увид на топлиот оброк што почна да се служи од минатата недела во сите основни училишта.

Притоа е констатирано дека храната се служи топла, во чинии од инокс, а учениците се задоволни од нејзиниот вкус и количина.

Комисијата е формирана по големиот број шпекулации што се појавија деновиве во врска со квалитетот на храната.