ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Општина Кисела Вода вработува – плата до 26,254 денари

Државното правобранителство вработува- Работник
187views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 5 службеници во Општина Кисела Вода.

Се бараат кандидати за советник, референти, соработници итн.

Во зависност од работното место платите се движат до 26,254 денари.

Повеќе тука

Advertisement