- Advertisement -
Правда

Повторно протест на пазарџиите

Повторно протест на пазарџиите - Работник
214views

Утринава на ул. „Кирил и Методиј“ пред Дирекцијата на „Макпетрол“, околу 50 – тина пазарџии од Зелениот Пазар го блокираат сообраќајот поради неисполнување на нивното барање за намалување на цените за паркинг во Општина Центар.

Тие велат дека скапиот паркинг ќе го намалат уште повеќе и онака слабиот промет од потрошувачите.

Advertisement

 

Advertisement

Advertisement
Advertisement