- Advertisement -
НовостиПравдаСветот на работникот

Работниот ден во ковид центарот никогаш не завршува

Работниот ден во ковид центарот - Работник
130views

Серијата на интервјуа во кои Унијата на ЗМСТАС предводени од здружението „За нас“ разговара со нашите колеги и колешки кои се директно вклучени во борбата против пандемијата и работат во ковид центрите продолжува и понатаму. Целта ни е да ја доближиме реалната состојба и предизвиците со кои се соочуваат медицинските лица.

Денешен наш соговорник е сестра Анета Пешевска, која е дипломиран медицински техничар и веќе 6 години работи во ЈЗУ ГОБ „8ми Септември“ – Скопје, која годинава воедно е и најголемиот ковид центар во нашата земја.

Повеќе на бизнис вести