МакедонијаПравдаСветот на работникот

Седум медицински лица на гинеколошкото одделение во Прилеп заразени со Ковид 19

38views

Четири болничарки и три медицински сестри од прилепското гинеколошко-акушерско одделение се позитивни на Kовид-19, а 9 здравствени лица кои биле во контакт се пратени во изолација.

Повеќе прочитајте на фокус.мк