- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Сезонските работници ги косат тревните површини

Сезонските работници - Работник
170views

Од Општина Аеродром информираат дека нивните сезонските работници активно ги косат тревните површини на нивната територија.

Advertisement

Оттаму додаваат дека водат грижа за секоја зелена површина и ја негуваат.

Advertisement
Advertisement