- Advertisement -
Македонија

Утрово најзагадена е Струмица

Утрово најзагадена е Струмица - Работник
272views

Воздухот и ова утро загаден во Македонија, иако помалку од претходните денови поради дождот.

Најзагадено е во Струмица, каде присуството на ПМ10 честички е 133 µg/m3.

Во Кочани е 16 µg/m3.

Потоа следи Куманово со 14 µg/m3.