- Advertisement -
Македонија

Утрово најзагаден град е Тетово

Утрово најзагаден град е Тетово - Работник
318views

Утринава Македонија повторно загадена, а еден од најзагадените градови е Тетово.

Таму загаденоста изнесува 113 µg/m3.

Потоа следува Битола со 107 µg/m3, и скопската општина Центар со 79 µg/m3.