МакедонијаПравда

(ФОТО) Во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците

   Време за читање помалку од минута

Синоќа во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците сместни таму. За среќа на местото на несреќата, немало никој, па рушевините паднале во празен тоалет, пишува Република.