ПравдаСветот на работникот

ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ упати јавна благодарност до македонските иноватори Ивица Поцков и Никола Глигоров

ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ - Работник
107views

ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ Скопје денеска доби донација „УВ Гард“ за дезинфекција на површини и воздух од вируси и бактерии – изум од македонските иноватори Ивица Поцков и Никола Глигоров.

„Од здравствените работници и вработените во болницата, кои во овие моменти го даваат својот максимум во справување и лекувањето на пациентите од Ковид – 19, изразуваат голема благодарност до македонските иноватори кои го донираа својот изум на болницата“, велат од ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ Скопје.