- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Јовевски: Во Македонија „испливаа“ големи недостатоци во овие „корона“ околности

Јовевски - Работник
250views

ВО МАКЕДОНИЈА „ИСПЛИВАА“ ГОЛЕМ БРОЈ НА НЕДОСТАТОЦИ ВО ОВИЕ „КОРОНА“ ОКОЛНОСТИ

– Што недостасува во нашето општество?
– Дали нашето општество е созреано и што можевме да видиме овие неколку месеци? Еве неколку насоки што треба под ИТНО да направиме…! МОРА ДА МИСЛИМЕ НА ОПШТИТЕ ИНТЕРЕСИ, НЕ САМО НА ЛИЧНИТЕ!!

Advertisement

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

 

Advertisement
Advertisement