- Advertisement -
Занимливости

Југославија низ годините на Евровизија

Југославија низ годините на Евровизија - Работник
167views

Добро е човек да се потсети на предизвиците и успесите кои се случуваа во времето на Југославија, погледнете го овој мини документарец каде накратко се прикажани сите учесници на Евровизија од Југославија како и пласманот кој е постигнат. Видеото е во прилог и уживајте!