ПравдаСветот на работникот

Ќе се тестираат сите здравствени работници во Куманово

   Време за читање помалку од минута

Со одлуката на владата ќе започне тестирање на поголем број здравствени работници, а во Општина Куманово ќе бидат опфатени сите, без разлика дали тие биле во контакт со заболено лице или не.

Ова денеска го најави вицепремиерот и претседател на Кризниот штаб при владата Бујар Османи кој беше дел од седницата на Советот на Општина Куманово.

Повеќе прочитајте на кумновскимуабети.мк