Економија

MOT: Мерење на родовиот јаз во платите

Во глобалниот извештај за плати 2018/19 година на Меѓународната организација на труд - МОТ се претставува глобална анализа на родовиот...
ЕкономијаМакедонијаПравда

Анкета: Банкарскиот кредит е алатка за врзување на работникот со работодавачот во текстилната индустрија

Здружението Гласен Текстилец преку проектот „Создади мрежа на знаење – препознај и пријави прекршување права“ поддржан од Здружението Отворена порта...
1 510 511 512 513 514 520
Page 512 of 520