МакедонијаПравдаСиндикат

Исајов: Потребно е унапредување на социјалниот статус на вработените во АРМ

Порталот Работник го контактираше Претседателот на Независниот синдикат на Одбраната, Ванчо Исајов, за да го дознае неговиот став околу предлог...
Uncategorised

Уреднички коментар

Почитувани наши идни посетители/читатели Порталот Работник произлезе од преголемата потребата да се создаде медиум, што ќе информира и анализира настани...
1 516 517 518 519 520
Page 518 of 520