Македонија

ЕкономијаМакедонија

Зошто за една година згаснале над шест илјади компании?

За една година биле затворени 6.083 компании. Централниот регистар по службена должност избришал 3.603 фирми бидејќи не доставиле годишна сметка,...
1 129 130 131
Page 131 of 131