Македонија

ЕкономијаМакедонија

Британски компании сакаат да инвестираат во Македонија

Земјава се препознава како атрактивна дестинација за инвестиции и постои голем интерес од реномирани компании за инвестирање, изјавија премиерот Зоран...
ЕкономијаМакедонија

Прогресивното оданочување единствена спроведена мерка за намалување на јазот помеѓу богатите и сиромашните

Засега од мерките за намалување на јазот помеѓу богатите и сиромашните на сила е само воведувањето на прогресивниот данок. Од...
ЕкономијаМакедонија

До 30 јуни е продолжен јавниот повик за изразување на интерес за работа на доктори на медицина во примарна здравствена заштита (ПЗЗ) во здравствен дом

Министерство за здравство информира дека јавниот повик за изразување на интерес за работа на доктори на медицина во примарна здравствена...
1 191 192 193 194 195 199
Page 193 of 199