Економија

Економија

За еден месец, работниците во Германија земаат колку за седум месеци во Македонија

Просечната бруто-плата во западногерманските провинции изнесува 4.013 евра месечно, а во источниот дел на земјата 3.173 евра. Ако го споредиме...
1 137 138 139 140 141 149
Page 139 of 149