Економија

ЕкономијаМакедонија

Министерот Шапуриќ беше во посета на неколку компании

Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија Зоран Шапуриќ посети повеќе компании во Кочани, помеѓу кои...
1 159 160 161 162 163 165
Page 161 of 165