Економија

Економија

Еве како изгледа новата банкнота од 100 и 200 евра

Европската Централна Банка во вторник ќе ги пушто редизајнираните банкноти од 100 и 200 евра. Банкнотите се последни во низа...
1 199 200 201 202 203
Page 201 of 203