Македонија

МакедонијаСиндикат

КСС: Не застануваме се додека не се исполнат нашите барања

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС) на почетокот од оваа година, организираше два протести, во Штип и Кичево, на...
UncategorisedМакедонијаСиндикат

МОТ во соработка со ЕУ спроведува проект за зајакнување на социјалниот дијалог

Меѓународната организација на труд, во соработка со Европската Унија, го спроведуваат проектот за зајакнување на социјалниот дијалог. Проектот започна на...
МакедонијаСиндикат

КСС со соопштение до јавноста ги критикува анализите претставени од Хелсиншкиот комитет

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, во своето соопштение остро ги критикува двете анализи, кои беа претставени на настанот, организиран...
1 33 34 35
Page 35 of 35