- Advertisement -

archiveамбасадорка

ЕкономијаМакедонија

Фактор: Амбасадорката на САД се вклучи во проектот на Пивара Скопје за доедукација на младите за нивно полесно вработување

Во рамки на својата прва посета на Пивара Скопје, амбасадорката на САД, Кејт МариБрнз се запозна со процесот и долгата...