(ФОТО И ВИДЕО) Ова е новото електрично Ауди

Набргу по е-тронот ГТ, уште еден електричен новитет кој доаѓа од Ауди. [ngg src=”galleries” ids=”13″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]Q4 e-tron ќе биде

Прочитај повеќе

Расте интересот за хибридни и електрични автомобили

Бројот на хибридни и електрични автомобили на патиштата во Србија, како и интересот за нив, полека расте. Според податоците добиени

Прочитај повеќе