Мукаетов на СЕФФ: Моќна и обединета бизнис-заедница значи силна економија!

„Ако 20 % од луѓето го напуштиле регионот, тоа значи барем 20 % помалку таленти и вештини, 20 % помалку креативен потенцијал, а на крајот на денот и

Прочитај повеќе

Обраќање на Живко Мукаетов, Генерален директор / Претседател на управен одбор на Алкалоид АД Скопје

„Во годината на нашиот 85-годишен јубилеј, во оваа втора пандемиска година, исполнета со бројни предизвици и неизвесности, би сакал да

Прочитај повеќе