„Изи џет“ влегува на македонскиот пазар

Нискобуџетната авиокомпанија „Изи џет“ ќе влезе на македонскиот пазар во претстојната зимска сезона со авиолинија помеѓу Скопје и Женева. Летовите

Прочитај повеќе